Over Kinderopvang Blije Gezichtjes in Almere

Welkom opvang de website van Kinderopvang "Blije Gezichtjes" (buitenschoolse- en gastouderopvang).


De gedachte achter Kinderopvang Blije Gezichtjes


Kleinschalige kinderopvang waar het kind zich huiselijk, vertrouwd en veilig voelt. De gedachte achter Kinderopvang Blije Gezichtjes is dat uw kind te allen tijde centraal staat gedurende opvang. Blije Gezichtjes biedt u net het beetje meer als het gaat om de verzorging, ontwikkeling en aandacht van uw kostbaarste bezit.


Ons visie: Zolang een kind liefde en aandacht krijgt met daarbij de regelmaat die een kind nodig heeft, het kind het fijnst kan spelen en daarbij gestimuleerd wordt datgene te doen waar hij/zij goed in is. Knutselen, zingen, dansen, lezen, alles wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw kind! Wij werken thematisch welke terug te zien is op sociaal, educatief, creatief en muzikaal gebied. Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier van deze aanpak uw kind zich op zeer jonge leeftijd zowel intellectueel als emotioneel ontwikkelt.


U als trotse ouder van een baby, peuter, kleuter of schoolkind weet hoe belangrijk persoonlijke aandacht, het gevoel van veiligheid en geborgenheid voor uw kind is. Het is soms moeilijk om de zorg voor uw kind(eren) te combineren met uw wens om te blijven werken. Een lastig probleem? Dat hoeft niet. Bij Blije Gezichtjes is uw kind in veilige, vertrouwde en deskundige handen. U en uw kind zijn van harte welkom bij een ervaren organisatie die het kind altijd centraal stelt. Niets wordt aan toeval overgelaten en de dienstverlening van Blije Gezichtjes wordt goed afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de ouders.


Team

Onze behulpzame en ervaren medewerkers zijn u graag van dienst.

Openingstijden


ma-zo 07:00-19:00


De openingstijden gelden voor de gastouderopvang van maandag t/m zondag.


Voor de buitenschoolse opvang gelden de openingstijden van maandag t/m vrijdag!

Gastouderopvang Blije Gezichtjes


Van Raemdonckstraat 146 1336 AL ALMERE


Tel.: 06-53567480


LRK gastouderopvang 551813726


BSO Blije Gezichtjes


Kebajastraat 11


1336 NA ALMERE


Tel.:06-18444802


info@blijegezichtjes.nl / www.blijegezichtjes.nl


LRK BSO 196966504