Wie zijn wij?

Dolores Sibelo: (eigenaresse van de BSO- en de gastouderopvang Blije Gezichtjes). Ik ben zelf verantwoordelijk als gastouder voor de zorg van de 0 - 4 jarigen. Daarnaast bied ik ondersteuning bij de BSO en begeleid ik stagiaires. Mijn steekwoorden zijn: liefde, geduld, respect, luisterend oor hebben, rust, reinheid en regelmaat!


Mijn werk is mijn lust en mijn leven! Ik vind het prettig om te zien hoe de kinderen groeien en bloeien. Ze zijn puur en uniek. Daarom bied ik opvang op maat om ieder kind te voorzien in zijn/haar wensen en behoeften. Ieder kind heeft recht op liefde, te spelen, zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom geef ik met passie en geduld deze behoeften aan ieder kind. Zolang het kind plezier heeft in de dingen die het doet, stemt het mij goed. Ik ben erg transparant en trouw aan ieder kind en ouder.


Zhenya Nacheva: Ik kom oorspronkelijk uit Bulgarije. Daar heb ik mijn universitaire opleiding gedaan, pedagoog/lerares basisschool en kinderopvang. Ik heb 10 jaar ervaring als pedagogische medewerker BSO en sinds december 2016 werk ik met heel veel plezier bij BSO Blije Gezichtjes. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. De liefde en de blije gezichtjes van de kinderen is het leukste waar ik van kan genieten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn zoontje leuke dingen te doen of lekker te wandelen met onze hondje.

Openingstijden


ma-zo 07:00-19:00


De openingstijden gelden voor de gastouderopvang van maandag t/m zondag.


Voor de buitenschoolse opvang gelden de openingstijden van maandag t/m vrijdag!

Gastouderopvang Blije Gezichtjes


Van Raemdonckstraat 146 1336 AL ALMERE


Tel.: 06-53567480


LRK gastouderopvang 551813726


BSO Blije Gezichtjes


Kebajastraat 11


1336 NA ALMERE


Tel.:06-18444802


info@blijegezichtjes.nl / www.blijegezichtjes.nl


LRK BSO 196966504