Wie zijn wij?

Dolores Sibelo: (eigenaresse van de BSO- en de gastouderopvang Blije Gezichtjes). Ik ben zelf verantwoordelijk als gastouder voor de zorg van de 0 - 4 jarigen. Daarnaast bied ik ondersteuning bij de BSO en begeleid ik stagiaires. Mijn steekwoorden zijn: liefde, geduld, respect, luisterend oor hebben, rust, reinheid en regelmaat!

Mijn werk is mijn lust en mijn leven! Ik vind het prettig om te zien hoe de kinderen groeien en bloeien. Ze zijn puur en uniek. Daarom bied ik opvang op maat om ieder kind te voorzien in zijn/haar wensen en behoeften. Ieder kind heeft recht op liefde, te spelen, zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom geef ik met passie en geduld deze behoeften aan ieder kind. Zolang het kind plezier heeft in de dingen die het doet, stemt het mij goed. Ik ben erg transparant en trouw aan ieder kind en ouder. 

Francis Trilling: Pedagogisch medewerker bij BSO Blije Gezichtjes als ook bij de gastouderopvang. Ik werk al ruim 5 jaar met veel plezier voor Blije Gezichtjes.  
Ik wist al op vrij jonge leeftijd dat ik later wilde werken met kinderen en ik ben verheugd dat dit ook is gelukt na de nodige opleidingen te hebben gevolgd. Kinderen staan nog onbevangen in het leven, zitten vol energie en zijn nieuws- en leergierig. ik vind het iedere dag opnieuw een feestje om naar mijn werk te mogen gaan en de kinderen een zo goed mogelijke basis te geven voor hun verdere stappen in het leven. Een andere passie van mij zijn onze 2 Franse bulldog's waar ik ook elke dag weer veel plezier aan beleef. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wat aan sport te doen, naar muziek te luisteren, lekker dansen met mijn zus en vriendinnen, uitgaan en kijk ik graag naar tennis met als grote favoriet Rafael Nadal. Al met al een druk maar leuk bestaan.
En ik zeg altijd maar zo: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! 

Zhenya Nacheva: Ik kom oorspronkelijk uit Bulgarije. Daar heb ik mijn universitaire opleiding gedaan, pedagoog/lerares basisschool en kinderopvang. Ik heb 10 jaar ervaring als pedagogische medewerker BSO en sinds december 2016 werk ik met heel veel plezier bij BSO Blije Gezichtjes. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. De liefde en de blije gezichtjes van de kinderen is het leukste waar ik van kan genieten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn zoontje leuke dingen te doen of lekker te wandelen met onze hondje.